Джоланчета с чесън и билки

07/02/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф69095720015
"Всеки обича вкусно джоланче, но много малко могат да си го направят толкова сочно и крехко. Майсторска рецепта от Сия Рибагина!"
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 577
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и подсушете свинските джолани.
Направете маринатата, като в купичка намачкате чесъна със сол и към него добавите всички сухи и течни подправки без бульона.

Разбъркайте и с тази смес намажете джоланите. Поставете ги в тава и ги покрийте с фолио. Оставете в хладилника за поне 4 часа-да се мариноват.

Разтворете кубчето бульон в 250 мл гореща вода, махнете фолиото, сипете бульона в тавата, добавете пожелание няколко цели необелени скилидки чесън и покрийте с домакинско алуминиево фолио.

Сложете в загрята фурна на 180 градуса за 2:30 мин., след което махнете фолиото и запечете още 30 мин до приятна глазирана коричка на джоланите.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар