Хрупкав кашкавал пане

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
308
26
6
07/02/2016
"Искате ли и вие да изненадате всички с хрупкав кашкавал пане?"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 364
  • Преглеждания за месеца468
  • Преглеждания за седмицата126
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

  • кашкавал - 500 г
  • яйца - 5 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • олио - 1 к.л.
  • галета - 100 г
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се реже на квадратчета с 2 см. дебелина.

Овалват се в галета.

В отделна купа се разбиват яйцата с олиото и брашното.

Добавя се сол на вкус.

Кашкавалът се потапя в панировката и се пърже в предварително загрят тиган с олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана  Георгиева
Много приятна и хрупкава коричка има,а кашкавала се топи в устата
0
1