Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Лаврак в чеснов доматен сос с орехи

Лаврак в чеснов доматен сос с орехи

SonyaSonya
Новак
91913
Лаврак в чеснов доматен сос с орехи
Снимка: Sonya
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг
  • домати - 1.5 кг млени или рязани
  • орехи - 2 шепи
  • сол
  • черен пипер
  • бахар
  • дафинов лист
  • девесил
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тава изсипваме доматите и ги овкусяваме с подправките и зехтина.

Отгоре слагаме рибата (може да е цяла или рязана), поръсваме с орехите и печем на силна фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: