Маринована сьомга с магданоз

08/02/2016
"Без термична обработка, без тежки подправки - деликатна и ароматна сьомга за ценители "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 303
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете сьомгата на подходящи парчета.

Посолете я и я оставете за около час, за да си поеме от солта.

Измийте солта и мариновайте рибата със зехтина и лимонов сок.

Прибавете ситно нарязания магданоз и разбъркайте внимателно.

Поднесете рибата охладена и гарнирана с лимон.

Дълбок тиган с каменно покритие 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 26 см
26.00 лв.
20.02 лв.
Виж ››

Бъдете модерни - хапвайте здравословна храна, но без да давате куп пари за нея, а само малко - за тиган с незалепващо каменно покритие. Голям, удобен за работа, позволяващ готвене на всички любими храни, които семейството ви обожава.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар