Различни яйца по панагюрски

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
866
1
08/02/2016
"Нов прочит на любимите ни яйца по панагюрски! Много вкусно, леко и засищащо ястие!"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо80 154
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрежете от чушката 3 кръгчета с ширина около 2 см. Поставете ги в тиган с мазнина и ги оставете леко да омекнат. Във всяко кръгче чукнете по едно яйце.

Остатъкът от чушката нарежете на дребни кубчета и сложете също в тигана. Разбийте киселото мляко и добавете сол и чесън. Готовите яйца извадете в чиния, поръсете с натрошеното сирене и кубчета изпържени чушки.

Залейте с киселото мляко. Червения пипер запържете в мазнината и залейте яйцата по панагюрски с него, поръсете с магданоз. Бързо, лесно и много вкусно.

Иноксова коктиера 5 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксова коктиера 5 см
2.50 лв.
1.92 лв.
Виж ››

На таблата със сутрешната закуска липсва само изисканата коктиера за яйца. Поднесете варено яйце като брилянтен завършек по този чаровен начин. Вземете си една или комплект иноксови коктиери.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ivo
Ivo
23.04.2016 13:30
Да ! Много различна. Не е по панагюрски !
Защо пък не?
4
1
Ivo
Ivo
20.04.2016 17:16
Интересна идея, но няма нищо общо с яйцата по панагюрски.
5
0
Renkata
Renkata
09.02.2016 09:23
Допадат ми, много интересно аранжиране! :)
2
1