Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Норвежка скумрия на скара

Норвежка скумрия на скара

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731
Норвежка скумрия на скара
Снимка: Мария Доева
5 / 7
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Лесно и вкусно - горещо препоръчваме!"

Необходими Продукти

  • скумрия - 1 кг норвежка
  • сол
  • олио
  • черен пипер
  • лимони
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скумрията се почиства и нарязва, посолява се, ръси с черен пипер и се намазва с олио.

Пече се на скара и се поднася с резени лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Морската скумрия със едри шарки е най вкусна според мен, има друг вид океански който е със сухо месо и по жълто на цвят.
22.02.2016 23:57