Пилешко месо с чушки

11/02/2016
Ваня
отВаняЧирак11821
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 603
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се нарязва на порции и се запържва в зехтина, след което се изважда и се прехвърля в тенджера.

В мазнината от пърженето се задушават нарязаните зеленчуци. Когато са готови, се прибавят към пилето.

Налива се виното и ястието се кипва за 5 минути. Добавя се още 1 л вода и всичко се вари на бавен огън 15-20 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар