Херинга в доматен сос

Desislava EvtimovaDesislava EvtimovaНовак62
12/02/2016
"Толкова лесно се прави и става толкова вкусна, че по всяко време на годината хапваме с удоволствие от нея "
Приготвяне60 мин.
Готвене65 мин.
Общо125 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 020
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата от херинга (800 гр.) нареждам в тавичка със зехтин. Отделно в купа правя соса.

Смилам един буркан домашни консервирани домати, нарязвам 4-5 стръка пресен чесън на много ситно /само светлата част/, наситнявам 1 глава кромид, смесвам с доматите, слагам повечко соев сос, девесил, черен пипер и 1 чаена лъжичка мед.

Разбърквам всичко хубаво, заливам филетата и слагам няколко резена лимон. Пека с фолио в предварително загрята фурна на 200 градуса за 1 час и после отвивам да се запече още 15 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар