Бутер розички

Adriyana - AdiAdriyana - Adi
Чирак
105465130413
Бутер розички5 / 5
16/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Днес ще ви споделим тези изключително вкусни, лесни, оригинални и здравословни десертчета с ябълки и бутер тесто"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 1 опаковка
  • ябълки - 2 - 3 бр.
  • конфитюр - 100 г от ябълки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се нарязват на филийки, около 3 мл дебели, и се поставят във вряла вода до омекване.

Тестото се нарязва на ивици, около 3 см широки, намазват се с конфитюр, след което се поставят и омекналите ябълки.

Навива се на руло и се притиска от едната страна, така че да се получи основа, върху която да стои.

Готовите розички се поставят в тава с хартия за печене и се пекат на 170 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Да може кой каквото харесва да добави - аз не не харесвам аромата на канела и затова не слагам но който обича- защо не ;)
20.02.2016 17:07
Марина
Марина
Хареса ми идеята Ви. Десертът е лесен и доста ефектен. Бих добавила и канела към него :)
20.02.2016 16:32