Праз по кюстендилски

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
13/09/2016
"Винаги е добра идея да подправиш праза с 1-2 килограма свинско месо, по-вкусно някак се получава "
Приготвяне35 мин.
Готвене50 мин.
Общо85 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо889
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • праз - 3 стръка
  • свинско месо - 750 г
  • олио - 3 с.л.
  • чушки - 3 бр. от туршия
  • яйца - 4 бр.
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме нарязаното на парченца месо в олиото и го изваждаме.

В същата мазнина задушаваме нарязаните на ленти чушки и ситно нарязания праз.

Добавяме месото, поръсваме с черен, червен пипер и сол.

Накрая прибавяме разбитите яйца и бъркаме, докато те се изпържат.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар