Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско с праз, наденичка на скара и картофено пюре

Свинско с праз, наденичка на скара и картофено пюре

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Свинско с праз, наденичка на скара и картофено пюре2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
130 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • свинско месо - 200 г
  • праз - 1 бр.
  • наденица - 2 бр.
  • картофи - 6 бр.
  • сирене - 100 г
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • чубрица
  • масло
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се дроби на малки парчета и се слага в тиган със загрято олио и масло. Леко се запържва.

Добавя се праз лук на колелца, сол, черен пипер и чубрица. Долива се вода, колкото да покрие съдържанието. Задушават се до готовност.

Надениците се обелват и се пържат на скара. Картофите се сваряват, изцеждат се и към тях се добавя малко сиренце.

Намачкват се, докато са още горещи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: