Риба филе с лук

20/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо384
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 2 - 3 бр.
  • лук - 2 глави
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица - ронена
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибите се почистват, обезглавяват се, обезкостяват се и се правят на филе.

Нареждат се в тава.

Лукът се реже на едри колелца и се поставят върху филето. Поръсва се със сол и черен пипер. Добавя се чубрица обилно.

Залива се с олио, количество по желание.

Пече се във загрята фурна на 180 градуса.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар