Пиле с лимон и чесън

21/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 602
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на ивици.

Загрява се зехтинът в дълбок тиган и се запържва месото заедно с нарязания лук, чесън и червен пипер до готовност.

Добавя се лимоновия сок, магданоза, солта и черния пипер. Оставя се още малко на котлона.

Сервира се с ломонови резенчета. Гарнира се с пържени картофи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар