Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Рибена чорба»Рибена чорба от скумрия

Рибена чорба от скумрия

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Рибена чорба от скумрия1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Има си майсторлък в приготвянето на рибена чорба и ние ще го споделим с вас"

Необходими Продукти

  • скумрия - 600 г филе
  • лук - 1 - 2 глави
  • домати - 3 бр.
  • магданоз
  • сол
  • олио
  • черен пипер - на зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В 1 литър кипяща вода се слагат солта, олиото и нарязаният на ситно лук.

След като ври 5-6 минути, се прибавя рибата, нарязана на парчета.

Добавяме черния пипер и настърганите домати. Ври 10-15 минути и сваляме от огъня.

Поръсваме с магданоз, нарязан на ситно. При желание се добавя лимонов сок.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Още не съм правила супа от скумрия но пробвайте от сом или шаран става много вкусно.
25.02.2016 09:36