Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свинско с броколи, гъби и морков

Свинско с броколи, гъби и морков

Yana G.Yana G.
Готвач
1786652423
Свинско с броколи, гъби и морков
Снимка: Yana G.
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • броколи - 1 глава
  • свинско месо - 500 г
  • гъби - 500 г
  • моркови - 2 бр.
  • праз - 1 стрък
  • соев сос - 1 с.л.
  • масло - 1 с.л.
  • зехтин
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме броколито на розички и ги варим за 2-3 минути във вряла вода.

Загряваме маслото в голям тиган и запържваме нарязаните на ситно чесън и праз.

След това добавяме нарязаните на тънки филийки морков, а след това и нарязаните на филийки гъби.

Посоляваме и оставяме да се задушават до омекване на гъбите. В отделен съд загряваме зехтина и слагаме да се запържи нарязаното на парченца свинско месо.

Като се позапържи, добавяме соевия сос и оставяме, докато месото е напълно готово. Слагаме сол и черен пипер на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: