Начин на приготвяне
Почистват се лук и моркови, нарязваме на ситно. Свинското месо се нарязва на парченца, чушките на ленти, тиквата на кубчета.
Загрява се олио в тенджерка, запържва се месото до златисто, добавя се нарязан лук, чушки, моркови и гъби. След две-три минути прибавяме доматено пюре и червен пипер.
Разбърква се и наливаме топла вода да покрие продуктите. Овкусяват се със сол, черен пипер, 3 листа дафинов лист и чубрица.
Котлонът се намалява на 3 степен и оставяме тихо да къкри, докато остане на мазнина, но и да има малко сосче.
Готви се около 30-35 минути, 10 минути преди края се прибавят малки кубчета тиква и накъсани розички броколи.
Поръсва се яхнията с магданоз и може да сервираме докато е топло.
Свинското месо с тиква, гъби и броколи е много вкусно.