Чеснова супа

ГаляГаляНовак
17/11/2009
"Уникално вкусна супа, която ще бъде на масата ви след по-малко от 20 минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 528
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките се режат на хапки и се запържват в маслото до получаване на златист цвят. Завира се 750 мл. вода, в която се поставят пасирания чесън, кубчетата бульон, половината от разтопеното масло и прясното мляко , което е разбито брашното. Ври 15 мин.

Сервираме хапките залети със супа и поръсени с настърган кашкавал. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ели
Ели
06.10.2011 14:25
А бульона какъв трябва да е, има ли значение ?
0
0