Богат гювеч

Янка ГорановаЯнка Горанова
Готвач
178
567
251
340
3
23/02/2016
Приготвяне60 мин.
Готвене120 мин.
Общо180 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 666
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме всички продукти в голяма тава, овкусяваме със сол, червен пипер и чубрица и много добре объркваме всичко, за да се размесят всички продукти.

Пълним гювеча, изсипваме доматения сок и водата.

Слагаме да печем гювеча в студена фурна на 150 градуса за 2 часа.

Италиански дълбок тиган с капак 24 см-25%
Качество без компромис:
Италиански дълбок тиган с капак 24 см
79.00 лв.
59.00 лв.
Виж ››

Удобен за готвене дълбок тиган, в който ястията сами се готвят. С незалепващо покритие, удобна дръжка и стъклен огнеупорен капак

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар