Ребърца с чеснови картофи

23/02/2016
Adriyana - Adi
отAdriyana - AdiЧирак105113
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 600 г
  • картофи - 500 г
  • оцет - 3 с.л, . ябълков
  • вода - 1 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • сол - 1 к.л.
  • захар - 1 к.л.
  • маслини - за украса
  • олио - 50 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим ребърцата и ги запичаме на фурна само със сол и олио.

Картофите изпържваме и поръсваме с дресинг от оцета, водата захарта, солта и настърган чесън.

Украсяваме с маслини.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар