Пъстра фритата

СофияСофия
Новак
12
20
29
26
24/02/2016
"Храна за очите, храна за душата - така казват мъдрите кулинари "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 596
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се нарязват на дребно. Разбийте яйцата с киселото мляко и прибавете към останалите продукти.

Овкусете с подправки по желание. Аз добавям червен пипер, босилек, чубрица, сармардала, къри и чесън на прах.

Изсипете сместа в тавичка и печете на загрята на 220 градуса фурна за 20-25 минути или докато се получи коричка с приятен цвят. Поднесете с няколко лъжици кисело мляко.

Бъркалка за яйца и щипка 2в1-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бъркалка за яйца и щипка 2в1
5.50 лв.
4.24 лв.
Виж ››

Невероятно удобен 2 в 1 уред - щипка + бъркалка за яйца! В горната си част пособието е щипка за сервиране на храна, а в долната - практична бъркалка за яйца, кексова смес или сосове. Полезен уред за всяко домакинство.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ивелина
Ивелина
25.02.2016 10:13
Чудесно!
0
0