Начин на приготвяне
Направете трите вида крем, като използвате прясното мляко и следвате указанието на опаковката.
На дъното на тавичка или формата, в която ще редите тортата, сложете малко от ваниловия крем, наредете отгоре бисквитите една до друга.
В отвора на всяка бисквита сложете по малко от сладкото. Сипете белия крем върху бисквитите, подравнете и наредете пак бисквити, следва отново сладко във всяка дупчица и отгоре сложете шоколадовия крем.
Процедурата се повтаря с последен ред бисквити, сладко и най-отгоре другия шоколадов крем.
За декорация отгоре може да сложите натрошени орехи, капчици от сладкото и да начупите от бисквитите, ако са ви останали.
Сложете бисквитената торта в хладилник да стегне за поне 6 часа.
Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта е готова.
Коментари