Пържен Зарган

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3682762384
26/02/2016
"И баба знае да пържи цаца, но не сте яли истинско мезе за бира, ако не сте опитвали пържен зарган "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 636
  • Преглеждания за месеца553
  • Преглеждания за седмицата139
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме рибата.

Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана.

Когато олиото е сгорещено, овалваме рибата в брашно и изпържваме.

Сервира се по желание с лимон или със сос за риба. Декорирайте в чиния.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Йорданка Тасева
Забраната е една от най-вкусните риби, бяла риба тази на снимката е голяма по принцип са по малки нашите българските. Дори като ги държите може да видите странно явление става малко зелена. Много вкусна,за любителите на чесъна в комбинация с риба може да се направи и сос. Запържва се ситно нарязан чесън,добавя се малко брашно и кисело мляко, става разкош.
2
2
Йорданка Тасева
Грешка в клавиатурата Заргана
0
0
Албена Асенова
Това е морска риба.Има я по рибните борси.А може и сам да си я наловиш.
0
0
Наталия Петрова
Значи мога да я опитам единствено лятото на морето;(
0
0
Наталия Петрова
Има ли я в магазините тази рибка или трябва да си я наловим?
0
0
Ваня Георгиева
Не ти ли прилича на змиорка с дълга глава, кой знае дали е вкусна.
0
1