Крем карамел с ром

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3652631824
26/02/2016
"Към любимият ни крем карамел добавихме малко ром... и стана още по-любим "
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 605
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата добре, добавяме четвърт от захарта и разбиваме.

Към сместа добавяме рома и прясното мляко и разбиваме добре. Останалата захар я карамелизирайте, изсипете във формички и отгоре сипете от сместа.

Сложете формите в тава, а в тавата малко вода и печете в загрята фурна на 180 градуса около 45 минути или до готовност.

Получава се вкусен крем със страхотен аромат.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар