Весели меденки

Adelina GeorgievaAdelina GeorgievaНовак
28/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене12 мин.
Общо42 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 181
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме на ръка яйцата. Влагаме захарта, меда, олиото и канелата. Важно е да се спазва последователността.

Добавяме постепенно пресятото брашно отгоре заедно със содата. Замесваме меко тесто, което не бива да лепне.

От него разточва тънка кора, дебела около 1 см. С помощта на формички режем меденки.

Разполагаме ги в тава върху хартия за печене и печем при 170 градуса не повече от 12 минути.

След това декорираме с шоколад, роля айсинг или с глазура по вкуса ни.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар