Хапки от заешко месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
15/06/2011
"Парти предложение, на което ще отговорим с няколко бири и утвърдително кимане с глава "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 417
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата24
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • заешко месо - 1 кг обезкостено
  • яйца - 3 броя
  • галета
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • соев сос - 2 ч.л.
  • къри - 2 щипки
  • лимони - 1 брой
  • магданоз - няколко стръка пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете целия заек, обезкостете го и го нарежете на средни хапки. Овкусете ги в голяма купа със соевия сос, къри, сол, черен и червен пипер.

Оставете в хладилника да се овкусят за около час. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте хапките последователно в галета, яйца, пак галета и завършете с яйца.

Хапките от заешко месо се пържат в доста мазнина и силно сгорещена, докато хванат златиста коричка. Поднесете заешките хапки с накължан магданоз и резени лимон.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
reni
reni
16.03.2013 12:16
Страхотно е
0
0