Гювечета с каквото има

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
29/02/2016
"Лесни гювечета с каквото намерите в хладилника... но пък както винаги много вкусни и оригинални"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 336
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювечета

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на полумесеци. Кренвиршите нарежете на колелца, а бекона на тънки парчета.

Подмажете гювечетата от вътре и сложете във всяко кренвиршче, отгоре топено сирене, маслинки, лук и по две супени лъжици от доматите и подправете.

Покрийте със слайсове бекон и настържете кашкавал.

Печете около 30 минути на 180 градуса след което извадете внимателно и чукнете във всяко по едно яйце. Допечете още 15 мин. и сервирайте.

Традиционно българско гювече с капак
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционно българско гювече с капак
4.49 лв.
Виж ››

Търкулнало се гювечето и си намерило похлупака или защо във всеки дом трябва да има по едно такова глинено гювече с капак.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гергана  Георгиева
Добре подбрани продукти,чудесно гювече се е получило
0
0