Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Свинска супа»Чорба със свински гърди

Чорба със свински гърди

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Чорба със свински гърди
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински гърди - 300 г
  • картофи - 5 - 6 бр.
  • моркови - 1 бр.
  • лук - 1 бр.
  • олио - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • магданоз - сух
  • червен пипер - 1 к.л.
  • брашно - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сваряват гърдите за около 40 мин. След това се запържва ситно нарязаният лук в сгорещено олио.

Добавя се към гърдите. След това се нарязват картофите на едри кубчета, морковите също и се добавят.

Следва червен пипер и брашно /брашното предварително се разтваря в малко вода и тогава се добавя/.

Долива се гореща вода и сух магданоз. Оставя да ври още около 30 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: