Студентски яйца по панагюрски

29/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене12 мин.
Общо22 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 032
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слага се вода да заври, добавя се 1 с.л. оцет и се чукват яйцата.

Готовите яйца се изваждат с решетъчна лъжица.

Червеният пипер и олиото се запържват, като се гледа да не прегори червеният пипер.

Чинията се гарнира, като най-отдолу се слага киселото мляко, натрошено сирене, яйцата и се залива със запържения червен пипер.

Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасов съд за белене на яйца - 9.5 см
6.60 лв.
5.08 лв.
Виж ››

Край на досадното белене на яйца - във всеки дом трябва да има поне по един такъв практичен съд за белене на сварени яйца

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
ДОРА ХОЛЯНОВА
Не знам защо студентски, но ги направих....?
0
0