Лесен солен кекс с чушки и салам

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
308
26
6
29/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 636
  • Преглеждания за месеца110
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушката и саламът се нарязват на малки кубчета. Смесват се с останалите продукти и се разбъркват добре.

Сместа се изсипва в намазнена форма за кекс и се пече във фурна на 200-250 градуса.

Изпеченият кекс се поръсва с настърган кашкавал и се връща във фурната, докато се разтопи кашкавалът.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар