Червена леща с нахут

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
02/03/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 452
  • Преглеждания за месеца215
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцваме на ситно моркова, чесъна и лука и ги задушаваме в олиото.

Добавяме измитата леща и отцедения нахут и задушаваме за кратко. Слагаме вода и оставяме да се вари на слаб огън.

Когато лещата се развари, прибавяме доматите и подправките, посоляваме и намаляваме още малко огъня, да покъкри за 10-15 минути. При желание може да добавите и чубрица.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар