Пица с доматки и ементал

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162801012
01/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо307
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разточва с точилка и малко брашно или просто се разтяга на ръка.

Разполага се в намаслена алуминиева форма за печене или подходяща тавичка (най-добре използвайте и хартия за печене).

Набожда се на няколко места с клечка за зъби или вилица. Намазва се обилно със зехтин.

Отгоре се редят доматите, които е желателно да са били изкиснати в топла вода предварително (обикновено това условие е указано на опаковката им).

След това блатът се слага в загрята на 170-180 градуса фурна и се пече 15 минути. После се посипва с настърган ементал и козе сирене. Добавят се ароматни подправки и се допича.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар