gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Пържоли с кашкавал и топено сирене

Пържоли с кашкавал и топено сирене

Наталиа ПетроваНаталиа Петрова
Чирак
5116173160
Пържоли с кашкавал и топено сирене
Снимка: Наталиа Петрова
1 / 2
05/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се измива и овкусява. След това се запържва от всяка страна за няколко минути в силно сгорещено олио. Целта е месото да се запечата.

Прехвърля се в предварително намазнена тава и се оставя да почине за няколко минути. За това време то си пуска сос. Към този сос се добавя и виното.

Запича се за около 20 минути на силна фурна. Изважда се тавата и в средата на всяка пържола се слага по малко топено сирене. Връща се във фурната за 5 минути, пак се вади и се поръсва с настъргания кашкавал.

Връща се за още 5 минути, за да може кашкавалът да се разтече и да запечата топеното сирене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: