Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пай»Италианска кростата

Италианска кростата

МарияМария
Новак
27207108
Италианска кростата
Снимка: Мария
4 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
60 мин.
Порции
10
"Топ предложение от страна на италианските баби - класическа рецепта за кростата"

Необходими Продукти

  • яйца - 1 бр.
  • масло - 150 г
  • захар - 150 г
  • брашно - 300 г
  • за намазване
  • конфитюр - или шоколад
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размекнатото масло и захарта се разбиват много добре.

Правим кладенче в брашното и чукваме яйцето, разбъркваме и постепенно прибавяме и подсладеното масло.

След като почине тестото, се разточва намазва се с конфитюр, украсява се кростатата по желание и се изпича.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: