Меденки за всеки повод

Тодорка СпасоваТодорка Спасова
Чирак
45351137348
Меденки за всеки повод
Снимка: Тодорка Спасова
1 / 22
06/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Готвене10 мин.
Общо60 мин.
Порции80
"Не ви е нужен повод, за да се почерпите с меденки"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата със захарта се разбиват предварително. След като вече са разбити, се прибавят към останалите продукти.

Омесва се тесто, което трябва да не е лепкаво и меко, а със средна твърдост.

Разточва се и с помощта на формички се оформят. Пекат се в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 8-10 мин.

За предпочитане е да се оставят за поне 2 дни, за да омекнат. Могат да се украсят с разтопен шоколад или с фондан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: