Задушен джолан на бавен огън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1257
17
6
09/03/2016
"Рецепта за ценители пригтвена на бавен огън с винен сос"
Приготвяне35 мин.
Готвене240 мин.
Общо275 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 776
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме джолана и го слагаме в гювеч.

Добавяме виното, солта, черния пипер, бахара, дафиновия лист и почистените и нарязани на едро лук и моркови.

Разбъркваме, добавяме накъсаното масло, похлупваме и слагаме във фурна да се пече на 160 градуса, като от време на време разтръскваме.

Печем 4 часа.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Петя
Петя
25.03.2019 03:26
И аз често го правя така-голяма вкусотия е!Като освен моркови и лук добавям и картофи и скилидки чесън по наш вкус!
0
0