Лапад с яйца

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
3723k6
Лапад с яйца1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3-4
"Ето как да приготвите вкусно и здравословно ястие само за няколко минути"

Необходими Продукти

  • лук - 1 връзка пресен
  • лапад - 300 г
  • яйца - 5 броя
  • сирене - 200 г
  • олио - 1 к.ч.
  • вода - 1 к.ч.
  • сол - на вкус
  • чубрица
  • магданоз - накълцан пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте лапада и го нарежете. Сложете накълцания лук да се задушава в сгорещеното олио и щом омекне, добавете лапада.

Задушавайте 10-тина минути, долейте горещата вода, посолете и оставете да къкри около 20 минути.

Разбийте яйцата и ги прибавете, разбъркайте и щом се втвърдят, добавете натрошеното сирене, зелените подправки и снемете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
55
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Аз сложих стар лук и малко черен пипер и стана много вкусно :)
11.04.2012 00:57
2