Боб с русенско варено

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
11/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 470
  • Преглеждания за месеца112
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме лука и морковите. Задушаваме в олио и малко вода да омекнат.

Поръсваме с червен пипер и прибавяме един буркан консервиран боб. Наливаме 700-800 мл топла вода. Посоляваме на вкус и варим приблизително 15-20 минути, да не се възвари, защото е сварен още при консервирането.

Нарязваме ситно домати от консерва и прибавяме към сварения боб. Русенското варено нарязваме на хапки и прибавяме в ястието.

Разбъркваме добре, поръсваме с черен пипер и чубрица на вкус и оставяме ястието да поври още 5 минути. Поднасяме с пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар