Гювеч със свинско и зеленчуци

NEVINEVIПомощник Готвач1624983
16/03/2016
"Пожелаваме ви прекрасна вечер с този разкошен свински гювеч от родопския край, който можете да поднесете на семейството си. Обещаваме ви, че ще си оближете пръстите"
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 716
  • Преглеждания за месеца337
  • Преглеждания за седмицата84
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на шест едри парчета и овкусете със сол и черен пипер. В гювеч сложете граха и нарязаните на едро картофи и моркови, както и нарязаните на дребно лук и чушки.

Овкусете със сол, черен пипер, чубрица и червен пипер. Налейте доматите, олиото и 400 мл вода.

Разбъркайте добре и сложете месото. Сложете гювеча в студена фурна. Загрейте до 200 градуса и печете до готовност.

Когато месото се сготви разтворете царевичното нишесте в 3-4 с.л вода и сипете в гювеча, разбъркайте добре и печете още 10-15 минути.

Сервирайте с нарязан магданоз и нарязан пресен чесън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар