Свински пържоли с топено сирене в гювеч

Натали ТиховаНатали ТиховаЧирак1412311
16/03/2016
"Когато някога отидем в Рая, точно това ще поискаме да ни сервират!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 255
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме си пържолите, но не на много тънко, и ги слагаме в маринатата в хладилника за едно денонощие.

Нарязваме лука и гъбите на полумесеци, а морковите на тънки кръгчета. Запържваме си зеленчуците в маслото.

Добавяме брашното и топеното сирене, разтворено с малко вода. Изсипваме всичко в гювеча, като най-отдолу слагаме 3 пържоли, от соса, 3 пържоли и пак от соса.

Печем на 180-200 градуса около 1 час и 30 минути. Поръсваме с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар