Начин на приготвяне
Разбийте маслото със захарта до получаване на пухкава смес. Добавете внимателно жълтъците и отново разбъркайте. Пресейте содата и брашното заедно. Започнете да ги добавяте на части към маслената смес, като редувате с мътеница.
Добавете ванилията, ядките и кокоса. Разбийте белтъците на сняг. Внимателно ги добавете към готовата смес, като внимавате да не спадне обема. Изпечете 3 блата на 190 градуса за около 25 мин.
Разбийте сиренето със захарта. Добавете ванилията и маслото и разбъркайте до гладък крем. Една част от крема отделете и смесете със сладкарска боя по избор за украса.
Намажете тортата отвън и отвътре с маслен крем (можете да ги напоите с малко прясно мляко по избор).
Украсете по избор. Дръжте тортата в хладилник до поднасянето ѝ, за да не се разтопи маслото.