Свински дроб с кромид лук

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
152
679
226
329
2
20/03/2016
"Вечеря за шампиони!"
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 197
  • Преглеждания за месеца169
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд се запържва лукът. Добавя се нарязаният на парчета дроб.

След като е позапържи дробът, се долива водата. Ври до готовност на дроба.

Добавят се доматите и след 10 минути се изключва котлонът.

Сервира се горещо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Georgi
Georgi
25.01.2019 13:48
Dnes shte q probvam s udovolstvie
0
0
Христо Христов
Това на всяка Коледа се ядеше,баба беше майстор в приготвянето
1
0