Начин на приготвяне
В купа разбийте яйцата и захарта до кремообразна консистенция.
Добавете киселото мляко, олиото, кокос, бакпулвер и ванилия, разбъркайте.
Почистете, измийте и нарежете плодовете на дребно, в случая аз използвах праскови, може да не ги белите. Сложете ги в купата и разбъркайте, приберете за 10 минути в хладилник.
Сложете хартия за печене в правоъгълна тава с размер на корите. Започнете редене на баницата, като за всеки ред използвате по три кори.
Сложете една кора, намажете я с масло, отгоре сложете втората, пак намажете с масло, следва трета кора, на която сложете от плънката. Отгоре покрийте с нов ред кори, като процедурата се повтаря до изчерпване на корите.
Разпределете си плънката, така че да ви стигне за корите. На последния ред върху кората не се слага плънка, а се покрива със заливка. Разбийте яйцето с млякото и залейте баницата с тях.
Сложете да се пече във фурна на 180 градуса до златисто около 40 минути. Накрая оставете да се охлади и по желание поръсете с пудра захар или кокосови стърготини.