Свинско със зеленчуци в уок

Наталия ПетроваНаталия ПетроваГотвач3536692572
27/03/2016
"Когато искате да приготвите за семейството си нещо наистина вкусно и ароматно, е време да извадите уока и да запретнете ръкави."
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 785
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки, гъбите измиваме и нарязваме на филийки, почистваме и нарязваме чушките на лентички, лука почистваме и нарязваме на полумесеци, кашкавалът се настъргва.

Слагаме уока на котлона и сипваме олиото да загрее леко, след което слагаме месото да се пържи (5 мин.), като често разбъркваме да се изпържи от всички страни.

След това прибавяме гъбите и продължаваме да разбъркваме периодично (7-8 мин.), след това прибавяме лука и чушките (още 5-6 мин.с разбъркване), след това прибавяме и замразения микс (10 мин).

След като е почти готово, слагаме сол на вкус и щипка чубрица, разбъркваме още 1-2 мин. поръсваме с настъргания кашкавал и пресен магданоз и махаме от огъня.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар