Свинско със зеленчуци в уок

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
2k
975
1k
2
27/03/2016
"Когато искате да приготвите за семейството си нещо наистина вкусно и ароматно, е време да извадите уока и да запретнете ръкави."
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 462
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържено Свинско

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки, гъбите измиваме и нарязваме на филийки, почистваме и нарязваме чушките на лентички, лука почистваме и нарязваме на полумесеци, кашкавалът се настъргва.

Слагаме уока на котлона и сипваме олиото да загрее леко, след което слагаме месото да се пържи (5 мин.), като често разбъркваме да се изпържи от всички страни.

След това прибавяме гъбите и продължаваме да разбъркваме периодично (7-8 мин.), след това прибавяме лука и чушките (още 5-6 мин.с разбъркване), след това прибавяме и замразения микс (10 мин).

След като е почти готово, слагаме сол на вкус и щипка чубрица, разбъркваме още 1-2 мин. поръсваме с настъргания кашкавал и пресен магданоз и махаме от огъня.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Made in Bulgaria
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар