Начин на приготвяне
Нарязваме месото на хапки, гъбите измиваме и нарязваме на филийки, почистваме и нарязваме чушките на лентички, лука почистваме и нарязваме на полумесеци, кашкавалът се настъргва.
Слагаме уока на котлона и сипваме олиото да загрее леко, след което слагаме месото да се пържи (5 мин.), като често разбъркваме да се изпържи от всички страни.
След това прибавяме гъбите и продължаваме да разбъркваме периодично (7-8 мин.), след това прибавяме лука и чушките (още 5-6 мин.с разбъркване), след това прибавяме и замразения микс (10 мин).
След като е почти готово, слагаме сол на вкус и щипка чубрица, разбъркваме още 1-2 мин. поръсваме с настъргания кашкавал и пресен магданоз и махаме от огъня.