Агнешка дроб сарма

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
1971k2161k3
Агнешка дроб сарма
Снимка: Ваня Благоева
1 / 3
29/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
5-6
"Добър апетит с тази вкусна агнешка дроб сарма"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките.

В тиган нарязваме лука на едри кубчета, добавяме олиото и го задушаваме, след което го изсипваме и него в тавата, добавяме водата, смесваме хубаво и печем в силна фурна.

Ако се налага доливаме още вода, а щом стане готово, докато е още топло, отгоре слагаме няколко листенца джоджен за аромат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: