Пълнено зайче

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
1k
218
638
3
31/03/2016
"Скочил зайо в тавата и ... оставяме ви сами да довършите римата, ние сме заети да готвим "
Приготвяне25 мин.
Готвене70 мин.
Общо95 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 093
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пълнен Заек

Начин на приготвяне

В тиган нарязваме лука на кубчета, добавяме малко олио и задушаваме, след което добавяме дреболиите на зайчето, нарязани на кубчета, и подправките, запържваме ги хубаво и махаме от огъня.

В малка тенджерка сваряваме ориза с малко сол и го добавяме към запръжката, размесваме хубаво, след което с лъжица или директно с ръка пълним заека и го зашиваме.

Отгоре го заливаме с зеленчуков бульон и го слагаме да го печем в силна фурна.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
К К
К К
10.05.2016 13:08
Сочен и тлъстичък, както го обичам
1
0
Ваня Благоева
Да стана много хубав и много вкусен!
0
0