Яйчено руло с плънка от кайма и гъби

04/04/2016
"Днес сме ви приготвили едно малко по-различно руло, но пък мноооого вкусно"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 722
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на ситно. Почистете и обелете гъбите. Нарежете ги на малки парчета.

Загрейте олиото и задушете лука и гъбите докато омекнат. Овкусете със сол и черен пипер. Прибавете готовата смес към каймата и омесете до еднородност.

Разбийте яйцата. Добавете настъргания кашкавал и разбъркайте. Загрейте подходяща тава, застлана с намазнена домакинска хартия. Изсипете яйчената смес и разстелете. Изпечете яйчен блат.

Изсипете месната плънка върху яйчения блат и разстелете равномерно.

Навийте на руло и върнете обратно в тавата. Покрийте рулото с домакинска хартия и печете 15 минути при гореща фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Янка Горанова
Ясно, благодаря :)
0
0
Веселина Константинова
Абсолютно добре е изпечено. Каймата няма как да се зачерви. 15 мин при гореща фурна. При желание може да печеш и повечко. Каймата е по-скоро задушена, печена. Може да се завие и с фолио.
0
1
Янка Горанова
Много интересна рецепта! Обаче искам да попитам достатъчни ли са 15 минути да се изпече каймата? Струват ми се малко и на снимката не ми изглежда много добре изпечено.
0
0