Разградска баница със спанак

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
04/04/2016
"Ако добавите и чаша айрян, разкошът ще бъде пълен!"
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 050
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме от дръжките и жилите спанака, нарязваме го на ситно. Запържваме го с част от сгорещеното олио, докато омекне и намали обема си, прибавяме прясното мляко, черния пипер и разбъркваме. Сваляме от котлона и добавяме натрошеното сирене.

Разгъваме корите и слагаме от спаначената плънка в единия край, завиваме на руло.

Редим рулата в намаслена тава, намазваме ги с разбитите жълтъци, поставяме равномерно парченца масло и поръсваме със сусам.

Печем баницата в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар