Пълнени гъби с няколко сирена

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
203
1k
298
544
4
06/04/2016
"Разкошни пълнени гъбки, които пият и вино, и бира, само да излязат първо от фурната "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 338
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и им се махат пънчетата.

Пънчетата се режат на много ситно и се запържват в олио.

Когато са готови, се изваждат в купа и разбъркват с кремата сирене, пармезана и ситно нарязан чедър.

С тази смес се пълнят гъбките. Подреждат се в тава и се пекат около 17 минути.

Овална керамична тава за ценители
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
24.99 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
09.05.2016 07:22
Доядоха ми се.Гъбите са най-любимата ми храна под всякаква форма, а пък с тези меки сиренца определено изкушава.
0
0