Бисквитена торта без топлинна обработка

СтанимирСтанимир
Новак
1
11/04/2016
Приготвяне50 мин.
Общо50 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо371
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бисквитите се натрошават на по-едри парчета, към тях се прибавят прясното мляко, почти всички орехи и боровинките. Разбърква се добре.

Маслото се разбърква с миксер заедно с пудрата захар и какаото. Получената смес се прибавя към бисквитите и се разбърква добре. Сместа се изсипва в тавичка с падащи стени, на която на дъното има хартия за печене. Поставя се в хладилник за 2 часа или във фризер за половин час.

Белият шоколад се рязтопява на водна баня и се изсипва във форма за бонбони (в случая с форма на сърца, а може и друга форма).

Останалите орехи се набождат на клечки за зъби и се потапят в предварително приготвен карамел, леко охладен, и се забождат (аз използвах ябълка, поставена върху висока чаша).

Черният шоколад се разтопява на водна баня и се залива охладената торта. Одгоре се декорира с готовите сърца и карамелизирани орехи.

Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
Ефикасна защита срещу вируси и бацили с:
Защитна маска с клапан до 88 часа защита (размер XS-M)
13.00 лв.
Виж ››

Филътът FFP2 осигурява минимум 94% филтрация и защита като драстично намалява риска от разпространението на вируси и бактериални инфекции по въздушно-капков път.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар